Un nou magazin Lidl în Bucureşti: nemţii deschid cel de-al optulea supermarket în una dintre cele mai sărace zone din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al optulea magazin al retailerului german care deţine pe piaţa locală o reţea de peste 130 de magazine, se va deschide în zona Ferentari-Rahova, la intersecţia străzilor Doina şi Spătarul Preda.

Această zona este considerată una dintre cele mai sărace din Capitală, fiind destul de ocolită în ultimii ani de retailerii internaţionali. Lidl a achiziţionat terenul din Ferentari încă de la sfârşitul anului 2009, când germanii pregăteau strategia de intrare pe piaţa locală, dar abia acum s-au hotărât să deschidă magazinul. Uşile supermarketului se deschid oficial săptămâna viitoare, pe 6 februarie.

Potrivit zf.ro, Lidl va concura în primul rând cu supermarketul Penny din cadrul proiectului Năsăud Shopping Center, aflat la o distanţă de circa 200 de metri.

Lanţul retailerilor germani este cunoscut pentru o politică de discount în ceea ce priveşte preţurile, dar şi costurile. Astfel, Lidl nu deţine niciun magazin în nordul Capitalei, unde terenurile sunt mai scumpe, dar şi puterea de cumpărare este mai ridicată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite