EXCLUSIV Mai mulţi candidaţi la BAC, prinşi copiind în liceele din Bucureşti: "N-am apucat să scriu nimic, m-au văzut cu fiţuicile şi m-au dat afară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi elevi de liceu au fost eliminaţi, astăzi, de la proba scrisă de bacalaureat, după ce au fost prinşi încercând să fraudeze examenul. Inspectoratul Şcolar Bucureşti a demarat mai multe verificări în liceele din Capitală, după începerea probei de Limbă şi Literatură Română.

La o oră după începerea examenului, 12 liceeni bucureşteni au fost eliminaţi pentru că au încercat să copieze şi au fost prinşi cu fiţuici. Echipe formate din inspectori au verificat mai multe centre de examen.

Reacţie de licean, după ce a ieşit de la Bac: „Supraveghetorii au fost aiurea. Cred că anul ăsta s-a dat Bac-ul pentru prima oară, pe bune"

Trei absolvenţi din Bistriţa daţi afară de la BAC

Trei elevi trişori din Alba, eliminaţi la Bacalaureat. Telefonul mobil şi fiţuicile, mijloace de fraudare

Fraudă la BAC! Şase elevi dâmboviţeni au fost eliminaţi din examen

Vaslui: Cinci elevi au fost eliminaţi de la Bac după ce au încercat să copieze

BAC 2011 ÎN HUNEDOARA: Un elev a fost prins copiind cu telefonul mobil la Colegiul Naţional "Iancu de Hunedoara"

Unul dintre primii candidaţi ieşiţi de la BAC la centrul de evaluare de la Liceul Pedagogic din Deva: „A fost super uşor, o să iau peste nouă!”

Au început probele scrise la Bacalaureat. Primii trei trişori din Timiş au fost eliminaţi. Vezi ce riscă tinerii!

Botoşani: Doi elevi au fost prinşi copiind şi eliminaţi de la BAC

Elevii trişori din 2010 le-au stricat piaţa celor din 2011: "Au spus în gura mare că au copiat şi aştia au pus camere"

La Colegiul "Edmond Nicolau", un elev a fost eliminat pentru că a fost prins cu copiuţe. "Nici măcar nu am apucat să scriu nimic. M-au văzut cu fiţuicile şi m-au dat afară", a povestit acesta pentru "Adevărul". 

"Razii este mult prea dur, nu avem de-a face cu infractori. Inspectorii sunt într-o acţiune de monitorizare şi control. Aceştia merg şi verifică desfăşurarea examenului", a declarat Marian Banu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. În plus, inspectorii vor centraliza informaţiile cu numărul participanţilor la examen, al celor eliminaţi şi al absenţilor în cursul acestei zile.

Iaşi: Daţi afară din examen după ce au vrut să fure la BAC

Eliminarea din examen atrage după sine, începând cu acest an, imposibilitatea elevului în cauză de a participa la următoarele două sesiuni de examen. Adică cei care au fost eliminaţi la această sesiune vor mai putea da examenul în sesiunea de toamnă a anului viitor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite