Licee de elită din Europa îşi vor prezenta oferta de formare la ediţia de primăvară a Târgului World Education

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licee de elită din europa vor prezenta tabere internaţionale de vară şi programe europene de învăţâmânt secundar, la ediţia de primărvară a Târgului World Education, care va avea loc pe 17 şi 18 martie la Hotelul Hilton din Bucureşti.

Evenimentul se adresează familiilor cu copii între 7 şi 18 de ani, care sunt în căutare de oportunităţi de a practica limbile străine şi de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele lingvistice prin experienţa unei tabere în străinătate, în timpul vacanţei de vară. De asemenea, târgul este potrivit pentru elevii care îşi doresc să primească o diplomă de liceu europeană.

În timpul târgului, părinţii şi elevii se pot întâlni cu reprezentanţii celor mai importante şcoli de vară şi pot primi informaţii detaliate privind ofertele a peste 300 tabere de vară.

Printre oferte vor fi cursuri care se vor desfăşura în campusurile colegiilor de elită, precum Harrow şi Dulwich - colegii regale din Londra. Aici, elevii români vor putea să experimenteze viaţa de colegiu, în locurile unde studiază moştenitorii familiilor apropiate de Curtea Regală.

O altă oportunitate prezentată la târg se adresează copiilor orientaţi spre sport. Aceştia pot viziona o parte din Jocurile Olimpice, dacă au ales o tabără de limba engleză în Anglia. Unele dintre şcolile de vară care vor fi la târg au inclus Jocurile Olimpice în programul lor de timp liber. De exemplu, elevii care aleg o tabără sportivă sau o tabără de limba engleză la Colegiul Seaford vor avea şansa să vadă trecând Flacăra Olimpică prin incinta şcolii.

Pentru elevii de clasa a XI-a care plănuiesc să aplice la o  universitate din străinătate, sunt organizate cursuri de pregătire pre-universitară, care au loc în campusurile unor universităţi celebre din Anglia şi Statele Unite ale Americii. Cursurile includ folosirea limbii engleze în scopuri academice, eseuri, conferinţe ţinute de profesori universitari şi întâlniri cu consilierii educaţionali pentru a-i ajuta la planificarea procesului de admitere pentru anul următor.

Participanţii vor primi cel un catalog de tabere de limbi străine, publicat în România, cu oferte de cursuri de limbi străine în Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia şi Spania, dar şi vacanţe exotice pentru adulţi în Cuba, China şi Barbados. Pe parcursul celor două zile de târg, vizitatorii vor beneficia de o reducere de 3% pentru toate ofertele din catalog.

Printre ofertele speciale se vor număra cursurile de limbi străine de două săptămâni, care cuprind 20 de ore de studiu pe săptămână, cazare şi pensiune completă, în Brighton, Marea Britanie sau din Londra la 780 GBP, cursuri de limbă spaniolă în Valencia la 640 euro, cursul de limba franceză pe Riviera franceză, în Nice la 930 euro, cursurile de limba italiană la Roma sau Milano pentru 750 de euro şi cursurile de limba germana din Wiesbaden, Germania, pentru 970 de euro, sau Koln şi Nurneberg la 1000 de euro.

Familiile de români care plănuiesc pentru copilul lor să îşi continue studiile la un liceu din Europa vor avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanţi ai şcolilor de elită din Anglia, Elveţia şi Germania, ai căror elevi absolvenţi îşi continuă educaţia în universităţi de top. Tot în timpul târgului, elevii vor putea să dea un test şi să susţină un interviu pentru burse de până la 50% pentru şcolile internat din Marea Britanie.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite