Ateliere de inventat poveşti şi demonstraţie de legat hârtie la târgul celor mai ieftine cărţi din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care nu au dat cartea de pe noptieră pe telecomanda de la televizor, sunt aşteptaţi la târgul Kilipirim care se deschide astăzi la galeria Dalles din Capitală. Până la finalul săptămânii toate cărţile de la târg vor fi la preţuri promoţionale.

Organizatorii evenimentului se laudă cu cele mai mari discounturi din Bucureşti, când vine vorba de cărţi. Pe lângă reducerile care încep de la 10 la sută şi ajung chiar şi la 70 la sută din preţul publicaţiilor, oferta de cărţi la preţuri speciale de 5 lei, 7 lei sau 10 lei este şi ea una foarte bogată. Pasionaţii de lectură pot găsi la târg ediţii de colecţie, best-sellers din Europa, sau titluri româneşti şi străine recent apărute, sau lansate în sezonul trecut. Oferta expozanţilor numără câteva mii de titluri din toate domeniile de interes. Mai mult, vizitatorii vor putea cumpăra şi cărţi, caiete, rame foto sau alte obiecte realizate manual de meşteri experimentaţi.  

Bucureştenii creativi sunt aşteptaţi şi la atelierele organizate la târg. Adulţii pot învăţa cum să se exprime artistic în scris în cadrul unui workshop, în timp ce copiii îşi vor putea inventa propriile poveşti. Curioşii vor avea şansa să încerce să facă hârtie manual, să lege sau să ilustreze şi să coperteze cărţi.  Târgul, deschis între 4 şi 8 mai poate fi vizitat în fiecare zi, între 10.00 şi 20.00.  Sâmbătă, de la 10.30 începe atelierul de inventat poveşti, de la ora 12.00 are loc atelierul de scriere creativă iar de la ora 15.00 au loc demonstraţiile de legat cărţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite