Prima ediţie a festivalului dedicat exclusiv copiilor aşteaptă micii bucureşteni cu un program plin, în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea lui P*ET – KidsFest îşi deschide porţile în Piaţa Unirii cu un program plin de evenimente, desfăşurate între 16 şi 17 iunie. Smiley, Hi-Q şi Andrei Leonte vor concerta, iar prietenul copiilor care spun lucruri trăsnite, Virgil Ianţu, va oferi autografe.

Festivalul promite să ţină copiii „în priză” cât e ziua de lungă, începând de la ora 11.00 şi până la 22.00. Micuţii bucureşteni vor avea parte de piese de teatru, concursuri şi concerte, tunelul groazei, inchisorea parintilor.

Copiii sunt invitaţi şi la carnaval, sâmbătă, între orele 19.00 şi 21.00, iar costumele se vor shcimba şi cu ţinuta de gală, pentru balul printeselor. P*ET va supraveghea buna desfăşurare a evenimentelor, pe toată durata festivalului.

Duminică începând cu ora 17.00, P*ET, prietenul extraterestru, va primi ajutoare pământene, în persoana lui Virgil Ianţu, care vine să dea autografe copiilor cuminţi şi să se fotografieze cu Cavalerul Eubiotic, eroul de basm al povestilor de sanatate, evident, în ipostaze trăsnite.

Printre suprizele pregătite de organizatori sunt şi experimente în Laboratorul Trăznit, activităţi în Atelierul de Joacă şi workshopuri de modelaj, origami, tehnica servetelului, reciclare creativa, jonglerie si face paintings.

P*ET, prietenul extraterestru al tuturor copiilor, a aterizat pentru prima dată în România la Liceul Miguel Cervantes.

Biletele costa 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru parinti sau 90 de lei pentru doi adulti si un copil şi pot fi achiziţionate online, din magazinele Diverta sau direct, la intrare, sâmbătă. Biletul ofera acces in spatiul de festival, precum si participarea gratuita la toate celelalte activitati organizate pe durata celor 2 zile.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite