Seri de karaoke în cluburile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără limită de vârstă, fără inhibiţii, petrecăreţii urcă pe scenă şi, pentru câteva minute, devin vedete rock. Cu un microfon în mână, cu muzica pe fundal, bucureştenii uită de grijile cotidiene şi se relaxează în cluburi ca Sereno, El Grande Comandante sau E...Varză.

Distracţia în Bucureşti este garantată într-un club de karaoke. Pe un negativ ales cu grijă, în aplauzele prietenilor şi necunoscuţilor, chiar şi cei mai timoraţi bucureşteni găsesc curajul să urce pe scenă şi să cânte hit-ul preferat. Sunt oameni care nu ratează nicio seară de karaoke. Aurelia Ursu, administrator la clubul Sereno spune că are un client fidel serilor de karaoke, ştie toate piesele lui Julio Iglesias, dar nimeni nu a auzit de el.

„Are o voce minunată şi nimeni nu a auzit de el. Nu este singurul talent şi de aceea ne-am gândit să facem şi un concurs. În fiecare seară de joi avem seară de karaoke. Cei care consideră că au voce se înscriu, adună puncte pentru participare şi intră în etapa finală din decembrie, unde pot câştiga premii substanţiale. În plus începând cu acestă seară, lângă ei va urca şi Brad Vee Johnson, fostul membru Boney M", a adăugat Aurelia.

Petrecerile ţin până dimineaţa

Serile de karaoke încep undeva pe la ora 23.00 şi se termină spre dimineaţă. Bucureştenii pot cânta şi în El Grande Comandate unde au la dispoziţie şi un ring de dans. Clubul dispune de un spaţiu generos cu diferente de nivel de câteva trepte sau cu separeuri ceva mai izolate. De luni până duminică sunt petreceri tematice, seara de marţi fiind rezervată pentru karaoke.

Barul E...Varza din Bucuresti, este o altă variantă pentru seara de karaoke. Într-o atmosferă hippie ca cea din Vamă, cu muzică live, bere rece, internet wireless, vin fiert, bucureştenii pot petrece o seară plăcută cu prietenii.

Care sunt cluburile de karaoke:

El Grande Comandante

Adesa: Strada Viitorului nr. 26

Rezervări: 0728.556.043

E ...Varză

Adresa: Episcopul Radu nr. 28

Rezervări: 0758.058.008

Sereno

Adresa: Şoseaua Colentina nr. 25

Rezervări: 021.242.86.09 sau 0757.032.408

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite