Un bucureştean a câştigat un 1 milion de lei la pacanele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Norocosul câştigător, în vârstă de 36 de ani, a reuşit să obţină premiul Mega Jackpot, considerat un record absolut pentru România. Imbogăţit peste noapte, tânărul se gândeşte să-şi construiască o casă.

Marea pasiune pentru aparatele de tip slot machine i-a schimbat viaţa radical. Un tânăr din Bucureşti şi-a văzut visul cu ochii atunci când a obţinut premiul Mega Jackpot, mai exact, 931.525,89 de lei ( aproximativ 220.000 de euro). Tânărul a reuşit astfel să bată recordul. Conform datelor furnizate de reprezentaţii Stanleybet, în noiembrie anul trecut, un alt bucureştean a câştigat aproximativ 346.000 de lei.

Fericitul câștigator al premiului Mega Jackpot este un client fidel Stanleybet. "Am sperat, cum e şi normal, să câştig acest premiu, dar nu mi-am închipuit niciodată că visul s-ar putea să se transforme în realitate. În momentul în care am câştigat vreo jumătate de oră am fost complet blocat, nu credeam că mi se întâmplă cu adevarat. Soţia, efectiv nu m-a crezut până în momentul în care am încasat valoarea premiului dar când a văzut că totul era adevărat a sărit în sus de bucurie"

Bucureşteanul se gândeşte să-şi construiască o casă departe de agitaţia oraşului.

Bazat pe tema binecunoscutului film de aventuri King Kong şi lansat în septembrie 2010, Mega Jackpot oferă jucătorilor un sistem de jackpot progresiv în reţea. Suma de pornire a premiului este de 200.000 de lei, iar fiecare aparat jucat contribuie la creşterea acestuia.

„Ne bucurăm că avem ocazia să marcăm un moment deosebit în istoria jocurilor de noroc din România şi să oferim cel mai mare premiu acordat vreodată la aparatele tip slot machine. Popularitatea MEGA JACKPOT în rândul jucătorilor ne determină să extindem acest sistem până la finalul anului la 200 de aparate în peste 170 de agenții Stanleybet", a declarat Cătălin Moise, marketing manager Stanleybet.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite