Profu` de sport de la Jean Monnet îşi caută de muncă. Vezi aici ce posturi şi-a găsit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la Jean Monnet care a fost acuzat de viol de către o elevă de a sa, este hotărât să muncească şi deja îşi caută serviciu în Bucureşti, în alte zone ale ţării, dar şi în străinătate. 

Iniţial dascălul a fost ofertat de Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii "Drept la ţintă" de pe Kanal D, pentru un post de reporter. Dan Vişan nu a acceptat postul imediat cu i s-a propus şi de aceea, în prezent, se află în discuţii cu reprezentanţii emisiunii.

"Clientul meu nu este sigur dacă vrea să lucreze ca reporter în cadrul unei televiziuni, însă aşteaptă să vadă ce alte variante mai are, iar apoi să ia o decizie", a mărturisit Paula Iacob, avocatul care îl reprezintă pe profesor în procesul de viol intentat de Oana, eleva de la Jean Monnet.



CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu profesorul Dan Vişan la Judecătoria Sectorului 1! 

image

Cu toate că judecătorii au acceptat să-l cerceteze în libertate cu condiţia să nu părăsească Bucureştiul, Dan Vişan şi-a găsit totuşi şi un loc de muncă în Cluj, la o sală de sport.

"Am cerut judecătorilor să ridice restricţia care interzice clientului meu să părăsească oraşul sau ţara, pentru ca acesta să-şi poată găsi un post în alt oraş din România sau în străinătate, dacă în Bucureşti nu va reuşi", a mai spus avocata profesorului.

Procesul în care Instanţa va decide dacă Dan Vişan va avea voie sau nu să părăsească Capitala, a fost programat pentru 24 februarie.

Mai mult, potrivit Paulei Iacob, profu` de sport ar vrea, înainte de proces, să se spovedească la duhovnicul său de la Mănăstirea Văratec, din satul cu acelaşi nume, însă din cauza restricţiei, acesta nu poate ajunge.

Citeşte şi:

Profu` de sport de la Jean Monnet, dat afară din casă cu forţa. Dascălul este executat silit

Profu` „violator“ de la Jean Monnet a jucat în telenovela „Iubire şi Onoare“. Vezi câţi bani câştiga!

Profesorul de la “Jean Monnet” a fost eliberat: "Sper ca adevărul să iasă la suprafaţă"

Cazul "Jean Monnet": Încă o elevă a bătut la uşa profesorului Vişan pentru sex

FOTOGALERIE Profesorul de sport va fi eliberat! Instanţa a aprobat cererea de eliberare a dascălului

Elevii sunt alături de profesorul de la "Jean Monnet" şi în perioada sărbătorilor. Vezi ce urări au postat susţinătorii pe Facebook!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite