UPDATE Iurie Darie dă primele semne de revenire. Actorul a fost detubat şi respiră, dar medicii sunt rezervaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" spun că actorul dă semne  de revenire: a fost detubat în această după-amiază şi respiră fără aparate. Doctorii sunt însă încă rezervaţi şi susţin că pacientul Iurie Darie are probleme grave de sănătate.

UPDATE Actorul Iurie Darie a fost detubat şi respiră binişor, dar prognosticul rămâne în continuare rezervat, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Florian Bica.

Medicii de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde actorul Iurie Darie este internat de sâmbătă, l-au detubat după ora 16.00, pentru a vedea dacă poate să respire singur. Intervenţia pentru detubare a fost amânată pentru după-amiază întrucât actorul era în comă indusă şi nu răspundea la stimuli."L-am detubat după ora 16.00, a trecut ceva timp şi respiră binişor. Prognosticul rămâne rezervat. Este un pacient cu probleme grave de sănătate", a spus medicul Florian Bica.

Iurie Darie  a fost transferat, sâmbătă seară, de la Spitalul Universitar Bucureşti la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", unde în 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni".

Actorul Iurie Darie a ajuns din nou la spital, după ce s-a plâns de dureri puternice în piept, urmând să fie suspus unor investigații medicale. El a fost transportat cu o ambulanța la unitatea medicală, unde se află și soția lui, actrița Anca Pandrea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite