Pompierii bucureşteni au primit o autospecială pentru stingerea incendiilor de 150.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O autospecială destinată stingerii incendiilor achiziţionată de Primăria Sectorului 6 a fost predată azi pompierilor bucureşteni.

Aceasta are o capacitate medie şi poate fi folosită la stingerea incendiilor, descarcerare şi prim ajutor.

Autospeciala este dotată cu un rezervor de apa cu o capacitate de 3.500 litrii, un rezervor spumant cu spărgătoare de valuri longitudinale şi transversale, agregare pompare cu sistem automat de amorsare încorporat, conducte de aspiraţie, legătură de refulare, echipamente de comunicaţii şi semnalizare acustică şi optică, echipamente medicale (balon de ventilaţie artificială pentru adulţi/copii, rezervor colectare secreţii, gulere cervicale, atele vacuum pentru membrele superioare,etc.). 
   
Suma toală  de investiiţii cheltuită pentru achiziţionarea acestei autospeciale a fost de 150 mii de euro. 

“Cetăţenii Sectorului 6 au nevoie de servicii de calitate, mai ales în cazul urgenţelor majore. De aceea, am încercat să modernizez aparatura folosită în cazuri de urgenţă, aparatură  de care depinde viaţa concetăţenilor mei. În anii trecuţi, Primăria Sectorului 6 a mai dat spre folosinţă salvatorilor bucureşteni şi alte aparaturi specifice situaţiilor de urgenţă. Voi continua susţinerea proiectelor ce vizeaza achizţionarea şi modernizarea echipamentelor de intervenţie”, a declarat Cristian Poteraş, edilul sectorului 6.     

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite