Irinel câştigă campania electorală cu ambulanţa! Vezi ce planuri are omul de afaceri pentru a deveni primarul Capitalei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a anunţat că s-a hotărât în privinţa strategiei electorale. El îşi va face singur campania pentru că nu vrea să cheltuie prea mult.

Sigla pe care că a ales-o este imaginea unei ambulanţe, mesajul campaniei electorale fiind „Votaţi Salvarea!". Acesta a mai declarat că notorietatea pe care o are deja ca om de afaceri, dar şi expunerea în tabloide a vieţii sale personale îl vor avantaja în cursa electorală şi că îşi va conduce singur campania.

Irinel Columbeanu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei pe 3 ianuarie. Omul de afaceri a făcut anunţul printr-un filmuleţ pe care l-a publicat pe internet şi în care îşi exprimă această dorinţă. Click aici pentru a vedea filmuleţul!

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009. Împreună cu tatăl său, Ion Columbeanu, deține firma Caesopatru SRL, înființată în octombrie 2010, care are ca obiect de activitate extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei. Irinel Columbeanu mai este acționar și la firma Media Com 1995, firmă care are ca obiect de activitate telecomunicații și comerț cu amănuntul a diverse produse. El este acționar alături de Media Pro BV și de firma MediaPro Management, unde acționar și administrator este Adrian Sârbu. Firma Media Com 1995 a avut în anii 1999-2002 venituri estimate la 920 de miliarde de lei vechi.

Tatăl lui, Ion Columbeanu, fost agitator comunist înscris în Partidul Comunist Român din 1947, a fost șef de protocol în toate guvernele României, de la Gheorghiu Dej până în 2002. După Revoluție, s-a remarcat în principal ca secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (iunie - octombrie 1990, decembrie 1992 - decembrie 1996) în guvernele Petre Roman, respectiv Nicolae Văcăroiu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite