Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 a fost arestat! Vezi ce pedeapsă a primit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care înțepa femei cu un ac în tramvaiul 41 a fost arestat. Agresorul poate fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și riscă până la 7 ani de închisoare.

Procurorii au decis în această seară, în jurul orei 12.30, arestarea preventivă a lui Cătălin Nistor, bărbatul care este acuzat că a înțepat cu acul mai multe femei în tramvaiul 41. Acesta va petrece 29 de zile după gratii.

Cătălin Nistor, care are 38 de ani, este din Bucureşti şi nu este cunoscut cu antecedente penale, susţine Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei. Parchetul îl cercetează pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pedeapsa maximă pentru această infracţiune este de 7 ani de închisoare. Până acum, șase femei au depus plângere împotriva bărbatului.

Prima plângere, însă, a fost făcută marţi de către o tânăra care circula cu tramvaiul 41 şi care a avut totuşi prezenţă de spirit şi i-a făcut agresorului o poză cu telefonul mobil.

Citiţi şi:

"Jack Înţepătorul" de la Iaşi va ieşi din închisoare în 2014

S-a dus apoi la spital, iar medicii au confirmat că a fost înţepată cu un obiect care părea a fi ac. I-au făcut mai multe teste şi vaccinuri care să o ferească de eventuale infecţii. Cazul a fost prezentat de prietenul victimei, care a făcut mai multe apeluri pe internet pentru a reuşi să afle cât mai repede dacă există un precedent, dar şi cine este bărbatul care a făcut asta.

Împreună cu iubitul ei, fata a pornit pe internet o campanie prin care a încearcat să afle detalii despre individ. Campanie care s-a terminat cu succes.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite