Au apărut primele bancomate cu euro din România. Află unde sunt amplasate ATM-urile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ING Bank a pus în funcţiune, în premieră pentru România, primele bancomate pentru tranzacţii în euro. ATM-urile sunt amplasate în Bucureşti, însă, conform reprezentanţilor băncii, ING va mai instala mai multe astfel de aparate, în mai multe zone ale ţării.

ATM-urile sunt amplasate în Bucureşti, unul în sediul SelfBank din zona Ştefan cel Mare, iar celălalt în Office-ul ING Crystal Tower din strada Iancu de Hunedoara.

Aparatele sunt disponibile doar clienţilor care deţin carduri emise de banca ING. Prin noul sistem, aceştia pot efectua tranzacţii de schimb valutar, depuneri sau retrageri de numerar. De asemenea, operaţiunile pot fi făcute cu orice tip de card, însă limitele de retragere vor fi diferite.

„Vor putea fi folosite toate cardurile ING destinate persoanelor fizice care au funcţionalitate de retragere şi, eventual, depunere, indiferent de moneda contului ataşat. Limitele de retragere ATM ING sunt cele standard, aplicabile şi la retragerile de numerar în lei, ele fiind diferenţiate de tipul cardului deţinut“, a explicat Ana-Maria Dobre, Product Manager - Carduri în cadrul ING.

Banca dispune în prezent şi de o promoţie privind taxele de retragere până la 29 februarie 2012, în urma căreia clienţii beneficiază de un comision de 0,5% din suma retrasă. De asemenea, cursul euro care se aplică în cazul unei tranzacţii este cel al băncii şi este afişat pe ecranul bancomatului.

Pentru operaţiunile de depunere nu se percepe comision. Potrivit reprezentaţilor băncii, ING va amplasa mai multe astfel de bancomate pentru tranzacţii în euro, în viitor, în mai multe zone din Bucureşti şi din ţară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite