Un aparat de aer condiţionat, cauza incendiului din Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din primele informaţii, incendiul produs ieri în clădirea de birouri din Crângaşi a pornit de la un scrut circuit la un aparat de aer condiţionat.

Ancheta pentru stabilirea cauzei incendiului este în desfăşurare. Primele informaţii indică un scurt circuit la un aparat de aer condiţionat, informează RTV. Pompierii au pătruns în clădire pentru stingerea completă a focului.

Structura de rezistenţă a clădirii nu pare să fi fost afectată. "Structura de hidranţi din zonă funcţiona parţial, aceasta a fost o dificultate a intervenţiei", a declarat vineri Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, pentru România TV.

O clădire aflată în construcţie, din sectorul 6 din Capitală, pe strada Dealul Ţugulea, a fost cuprinsă de flăcări ieri după-amiază. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului. Circulaţia rutieră în zonă a fost restricţionată, la fel şi cea a tramvaiului 41, în ambele sensuri, şi a autobuzului 178, care a fost deviat prin Bd. Iuliu Maniu. După mai bine de trei ore incendiul a fost stins.

Două femei şi un pompier au primit îngrijiri medicale.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite