Bucureştenii îşi pot primi înapoi taxele şi impozitele locale, dacă le achită cu cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii capitalei care îşi achită taxele şi impozitele locale cu un card VISA pot primi înapoi o parte din bani, printr-o campanie derulată de VISA Europe împreună cu băncile membre din România. 

Campania se va desfăşura la nivel naţional, până pe 31 martie. La campanie pot participa toţi bucureştenii care îşi achită taxele şi impozitele locale cu un card VISA, eliberat de către orice bancă din România.

La nivel naţional vor fi acordate 1.500 de premii, constând în rambursarea totală sau parţială a valorii impozitelor şi taxelor locale plătite cu cardul VISA, valoarea maximă care poate fi rambursată unui câştigător fiind de 250 de lei. Valoarea totală a premiilor este de 375.000 lei.

Persoanele fizice, juridice sau fizice autorizate participante la campanie trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniţi până la data de 2 ianuarie 2012, în cazul persoanelor fizice, să fie titulari ai unui card VISA emis de băncile participante, indiferent de moneda cardului şi să achite cu cardul VISA impozitele şi taxele locale, până pe 31 martie, fie prin POS, fie prin efectuarea plăţii on-line.

La această campanie nu pot participa angajaţii organizatorilor, dar nici alte persoane care au legătură directă cu această acţiune, inclusiv rudele şi rudele prin alianţă de gradul I şi II (fraţi, surori, soţ/soţie) ai acestora. 

În promoţie vor fi înscrişi cei care efectuează on-line sau prin POS plata impozitelor şi taxelor locale, cu cardul de debit sau credit VISA.
   
Extragerea câştigătorilor se va efectua lunar, în primele zece zile ale lunii următoare, urmând ca aceştia să fie anunţaţi de către banca participantă, emitentă a cardului VISA. Premiile vor fi înmânate direct câştigătorilor, prin alimentarea cardurilor VISA, în termen de 10 zile de la efectuarea extragerii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite