Preţurile apartamentelor din Bucureşti s-au oprit anul acesta din cădere liberă. Pe moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în perioada de criză abruptă din ultimii ani, preţurile de vânzare a apartamentelor  în Bucureşti scădeau vertiginos în fiecare lună, anul acesta piaţa imobiliară pare să se stabilizeze, înregistrează variaţii nesemnificative în primele patru luni.

Preţul mediu de vânzare pentru garsoniere în Bucureşti este în jur de 36.000 de euro, cu 3% mai puţin decât aceeaşi perioadă a anului trecut, conform Mediafax. Faţă de luna martie, diferenţele de preţ sunt nesemnificative însă.

La două camere, preţul unui apartament a rămas la 56.000 de euro, cu 2% mai puţin decât în aprilie 2011. Aceeaşi diferenţă se înregistrează şi pentru apatamentele cu trei camere, preţul lor este, în medie, 79.400 de euro.

Chiar şi în cazul apartamentelor cu patru camere, unde fluctuaţiile  sunt mai mici, la fel ca oferta, preţurile par să se fi stabilizat, după cifrele provenite de la portalul anunţuriparticulari.ro. Preţul acestora este aproximativ 104.900 de euro, similar cu cel de acum un an, şi în uşoară creştere faţă de luna martie, în ciuda mini-vacanţei.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite