Care sunt zonele cu cele mai ieftine apartamente din Bucureşti. Vezi cât te costă o locuinţă în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cele mai bine clasate cartiere din Bucureşti apartamentele se vând şi cu peste 3.000 de euro/mp ca, spre exemplu, în zona Aviatorilor. Totuşi, preţul mediu al locuinţelor din Capitală este de aproximativ 1.300 de euro/mp. Există însă zone în care preţurile apartamentelor sunt mult mai accesibile. 

În urma unui studiu realizat de unul dintre dezvoltatorii de pe piaţa imobiliară din Capitală, pe aproape 10.000 de anunţuri imobiliare valabile pe piaţă, unele dintre cele mai ieftine zone sunt cartierele rău famate din oraş. Astfel, în Ferentari îţi poţi cumpăra o locuinţă cu o medie de 926 de euro /mp. Rahova este o zonă ceva mai scumpă unde cu 961 de euro/mp pătrat îţi poţi cumpăra un apartament. În zonele Fundeni, Andronache şi Ghencea preţul mediu este de 950 de euro/mp. Totuşi, în aceste zone, există locuinţe care coboară ca preţ sub media de pe piaţă: în Fundeni  se pot găsi apartamente şi cu 680 euro/mp, în Ferentari cu 700 euro/mp, în  Ghencea cu aproximativ 730 euro/mp, iar cu aproximativ 750 euro/mp se gasesc oferte în Andronache, Bucureştii Noi, Giuleşti, Giurgiului, Militari şi Rahova.

Totuşi, chiar şi în cartierele de lux din Bucureşti, norocoşii pot găsi chilipiruri. În cartierul Aviatorilor spre exemplu, diferenţele de preţ pot fi uriaşe. Aici există apartamente la vânzare şi cu 1.300 de euro/mp. În Dacia sau Dorobanţi, diferenţele pot ajunge şi la 2.000 de euro/mp, iar în  Victoriei, la 1.600 de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite