Topul cartierelor din Bucureşti cu cele mai ieftine garsoniere. Drumul Taberei este pe primul loc! Vezi preţurile din alte zone!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Taberei, potrivit studiului realizat de portalul imobiliare.ro, este cartierul cu cele mai ieftine garsoniere din Capitală. Aici, cele mai mici preţuri sunt de aproximativ 35.000 de euro.

Mai precis, o garsonieră din blocurile vechi situate în zona Drumul Taberei costa 34.450 de euro, cu 20% mai puţin decât preţul mediu din Capitală (1.173 euro/mp util). Astfel, acest cartier ocupă primul loc în topul zonelor cu cele mai ieftine garsoniere din Bucureşti. Însă, trebuie precizat faptul că topul este realizat din punct de vedere al preţului întreg al imobilelor şi nu din punct de vedere al metrului pătrat util.

Pe locul inferior, găsim zona 1 Decembrie. Preţurile minime practicate aici pentru acest gen de imobile, se ridică la 34.596 (1.116 euro/mp util) de euro, pentru blocurile construite înainte de 1990.

Pe locurile trei şi patru se situează cartierele Berceni şi Titan, unde cele mai mici preţuri sunt de 35.000 de euro (1.089 euro/mp util şi respectiv 1.132 euro/mp util). Locul cinci este ocupat de cartierul Pantelimon, unde cele mai ieftine garsoniere sunt vândute cu 36.000 de euro, urmat de zona Colentina, unde, de asemenea, preţul minim este de 36.000 de euro. 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite