Topul pretenţiilor pe care le au bucureştenii care îşi caută o locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu realizat de portalul de profil imobiliare.ro arată că majoritatea cumpărătorilor de apartamente sau case au stabilit câteva criterii după care îşi vor alege viitoarea locuinţă. În top este accesul la mijloacele de transport în comun.

Cumpărătorii sunt interesaţi ca locuinţa pe care o vor alege să fie în primul rând aproape de mijloace de transport în comun. Pentru 71% dintre cei care au participat la studiu, acest lucru este important şi foarte important. La fel de mulţi consideră că este important şi foarte important ca viitoarea lor casă să fie amplasată în apropierea unui parc. Pe locul al treilea în topul criteriilor după care bucureştenii îşi aleg locuinţa, se află  apropierea de magazine alimentare, pieţe sau supermarketuri, lucru relevant pentru 57% dintre respondenţi.

Foarte important pentru 45% dintre bucureşteni este ca în apropiere casei lor să se afle o instituţie de învăţământ. Pentru alţi 31 % dintre cei care au participat la studiu este relevant că în zonă să fie şi un spital sau o clinică. Un procent de 30% dintre cei care şi-au exprimat dorinţele vor să fie aproape de săli şi terenuri de sport, alte 25 de procente vor să stea în zona mall-ului, iar alţi 20 % vor să aibă restaurante aproape.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite