FOTO Topul locuinţelor de lux la preţuri bombă: Un apartament cu patru camere costă 1.900.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clasament realizat de un portal specializat în piaţa imbiliară aduce în centrul atenţiei locuinţe la preţuri exorbitante. Cele mai scumpe apartamente scoase la vânzare în Capitală, în zonele de mare clasă, ajung să coste chiar şi aproape 2.000.000 de euro. Preţul piperat include şi saună, sala de fitness şi parcare.

Cel mai ieftin apartament din clasamentul primelor cinci locuinţe luxoase din Capitală costă 950.000 de lei. Acesta este localizat într-unul din cartierele rezindenţiale din Bucureşti şi are trei camere, fiecare dintre ele cu baie, o bucătărie şi două balcoane, dar şi o terasă ce se întinde pe 30 de metri pătraţi. În preţ este inclusă şi o privelişte aparte de la etajul 15 al clădirii.

Pe locul patru în topul proprietăţilor de lux este un apartament într-o clădire ridicată în 2006, în zona Kiseleff - Charles de Gaule. Apartamentul de patru camere, trei băi, o bucătărie şi trei terase, are o suprafaţă de 177 de metri pătraţi şi este pe piaţă din luna martie la preţul de 1.000.000 de euro. Clădirea în care este locuinţa are paza asigurată, dar şi  un sistem de ventilaţie şi o centrală proprie. 

image

„La prima vedere, un apartament care are un preţ de vânzare de peste 500.000 de euro poate părea o fabulaţie. Şi totusi, numărul proprietăţilor rezidenţiale scoase la vânzare pe portalul nostru la un preţ mai mare de 500.000 de euro se ridică la aproape o mie de unităţi. Aproximativ 80 la sută dintre ele sunt localizate în Bucureşti", a spus Daniel Crainic, marketing manager al imobiliare.ro.

image

Daţi click pe pozele de mai sus pentru a vedea cât cer proprietarii pe cele mai scumpe vile din Moldova

Printre proprietăţile de lux din Bucureşti se numără şi două locuinţe ce pot fi cumpărate cu 1.500.000 de euro. Unul este situat în apropierea Parcului Herăstrău şi are o suprafaţă utilă de peste 430 de metri pătraţi, dar şi o terasă de 160 de metri pătraţi, este complet mobilat şi are cinci băi, patru dormitoare, o cameră de serviciu, un living dar şi un dining. Clădirea construită în 2008 este supravegheată video şi are şi pază permanent. În plus, proprietarul apartamentului de lux îşi va putea monitoriza apartamentul pe internet, asta în cazul în care uită să pornească sistemul de alarmă. Mai mult, cumpărătorul va primi şi patru locuri de parcare odată cu achiziţia de lux. 

image
image

La aceeaşi bani, poate fi cumpărat şi un apartament de 230 de metri pătraţi în cartierul Primăverii, într-un imobil construit anul acesta. Locuinţa este inedită pentru că are mai multe sisteme de încălzire: prin pardoseală dar şi o climă ce poate fi setată la cald sau rece. „Aceste proprietăţi sunt destinate oamenilor cu foarte mulţi bani. În Capitală sunt clienţi în jurul valorii de 600.000 de euro. Tot ce depăşeşte acest preţ trebuie să fie într-adevăr foarte deosebit", a spus Camelia Iordan, broker imobiliar în cadrul agenţiei Banu Manta.

Cei care sunt dispuşi să plătească aproape 1.600.000 de euro pentru o locuinţă pot opta pentru un apartament de 300 de metri pătraţi, cu patru camere şi o gradină la fel de mare. Apartamentul se află în zona Floreasca. "Apartamentul nu este încă vandabil. Acesta este un preţ de promovare. Mai degrabă există posibiliatea închirierii pentru că nu există un target încă pentru acest tip de proprietate", a spus Camelia Iordan, broker imobiliar.

image

Pe primul loc în topul apartamentelor de lux scoase la vânzare în Bucureşti este o locuinţă ce are 240 de metri pătraţi utili, aflată în apropierea Parcului Herăstrău. Cele patru camere au baie proprie, iar apartamentul este dotat şi cu o sală de fitness, dar şi cu o saună. Mai mult, viitorul proprietar va primi şi două locuri de parcare la subsolul clădirii pentru cei 1.900.000 de euro pe care va trebui să-i achite pentru luxoasa proprietate. „Aceste proprietăţi sunt destinate oamenilor cu foarte mulţi bani. În Capitală sunt clienţi în jurul valorii de 600.000 de euro. Tot ce depăşeşte acest preţ trebuie să fie într-adevăr foarte deosebit", a spus Camelia Iordan, broker imobiliar. „Piaţa rezidenţială de lux are clienţii ei. Evident, vorbim de marje de negociere destul de mari şi de un timp de tranzacţie îndelungat. Dar vorbim de asemenea de locaţii de top, exclusiviste, de prestigiu şi opulenţă", a mai spus Daniel Crainic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite