VIDEO "Furios şi iute" pe A2: trei hoţi de locuinţe au fost prinşi pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au blocat autoturismul BMW la ieşirea de pe podul Cernavodă, unde i-au imobilizat pe cei trei suspecţi. Agenţii au găsit asupra hoţilor mai multe bijuterii din aur şi argint, dar şi sume de bani în lei şi în euro.

Agenţii au documentat timp de o lună de zile activitatea infracţională a grupării formate din N. Ionel de 41 de ani, P. Florin de 28 de ani şi A. Daniel de 37 de ani, toţi din Bucureşti, care furau din locuinţe, având ca mod de operare ruperea butucului sau prin împrietenire.

Hoţii au fost văzuţi ultima oară intrând în scara unui bloc situat în bd. Ferdinand. Cea care a depus plângere la Poliţie a fost o femeie de 88 de ani, care a reclamat faptul că cei trei suspecţi s-a-u prezentat la uşa sa, care i-au câştigat încrederea, după care, profitând de vârsta înainatată, i-au sustras din locuinţă un plic ce conţinea suma de 600 de lei şi 250 de euro, precum şi un portofel în care se găseau mai multe bijuterii, bunuri estimate la suma de aproximativ 3.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, şi i l-au restituit părţii vătămate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite