Doi hoţi din Bucureşti care jefuiau numai pensionari au fost prinşi de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Poliţişti din cadrul Secţiei 15 au reuşit identificarea, ieri, la câteva zile după comiterea faptei, a doi autori suspectaţi de comiterea a şapte infracţiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, în colaborare cu Secţia 4 şi Secţia 3 Poliţie, au fost identificaţi S. C. de 31 de ani şi I. R. de 27 de ani, ambii din Bucureşti.

Din cercetări a reieşit faptul că cei doi sunt autorii următoarelor fapte de tâlhărie:

- în data de 31.08.2012, prin smulgere, i-au sustras lui C. I. de 73 de ani, lanţul de aur de la gât, în timp ce aceasta se întorcea de la cumpărături.

- în ziua de 04.09.2011, prin aceeaşi metodă, cei doi au deposedat-o pe D. M. de 77 de ani, de lănţişorul cu medalion de la gât, în timp ce aceasta se afla în scara blocului de domiciliu.

- în data de 08.09.2012, prin smulgere, i-au sustras lui  D. V.  de 73 de ani, lanţul din aur de la gât, în timp ce aceasta se afla în scara blocului de domiciliu.

- în data de 11.09.2012, prin smulgere, i-au sustras lui M. E. de 69 de ani, lanţul de aur de la gât, în timp ce aceasta se afla în scara imobilului de domiciliu.

În prezent, cercetările sunt continuate de Secţia 15 Poliţie, cu cei doi în stare de reţinere, pentru săvârşirea a patru fapte de tâlhărie, precum şi pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite