Tun într-un apartament din Bucureşti! Vezi cum au plănuit totul şi cum au vrut să-i ducă de nas pe poliţişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a rămas fără sute de milioane de lei vechi! Suspecţii au fost prinşi în doar trei zile. Cheia furtului s-a aflat la fiica bărbatului rămas fără bani.

Proprietarul apartamentului a găsit un adevărat dezastru în casa sa. Lucrurile erau împrăştiate peste tot, uşa de la balcon era spartă, iar banii dispăruseră. Avea în casă 22.500 de lei, 4.600 de euro şi 1.600 de dolari. Se întâmpla seara, pe 12 februarie. N.P (53 de ani) a anunţat Secţia 23 de Poliţie şi ofiţerii au început o anchetă. După numai trei zile, suspecţii au fost identificaţi, iar poliţiştii au descâlcit un adevărat scenariu, făcut parcă de hoţi profesionişti.

Cei trei tineri suspecţi, unul din Constanţa şi doi din Bucureşti, cu vârste între 19 şi 24 de ani au pus totul la cale în urmă cu trei săptămâni, în oraşul de pe malul Mării Negre. Acolo se afla şi fiica celui ce avea să fie prădat. Tinerii i-au sustras cheile din geaca fetei, au făcut dubluri de la uşa de acces a apartamentului, apoi au pus originalul înapoi în geaca ei.

Au vrut să-i păcălească pe poliţişti

Pe 12 februarie, cei trei au mers la locuinţa vizată. Unul dintre ei a  filat mai multe ore locuinţa, iar când N.P. a ieşit din casă, ceilalţi doi au intrat în apartament.”Ulterior, dupa comiterea faptei, aceştia au forţat geamul din termopan al balconului şi au răvăşit mai multe obiecte şi bunuri din apartament pentru a distrage asfel atenţia către alţi faptuitori cu un alt mod de operare decât cel folosit”, susţin poliţiştii.

A doua zi, cei trei tineri au închiriat un apartament, unde au ascuns prada şi au aruncat dublurile la cheia de acces. Poliţiştii au reuşit să recupereze o bună parte din banii furaţi. Suspecţii au fost reţinuţi şi urmează să fie propuşi judecătorilor pentru arestare preventivă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite