Atenţie! În noaptea de Revelion, hoţii sunt de serviciu. Află ce cartiere vizează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de Revelion zonele vizate de hoţi sunt cele în care predomină casele. Cartierele rezidenţiale şi zonele limitrofe ale Bucureştiului intră în vizorul pungaşilor.

Rapoartele poliţiei arată că furturile din locuinţe se înmulţesc spre sfârşitul anului. Zonele rezidenţiale unde casele noi, luxoase, ies în evidenţă, oferă de cele mai multe ori tentaţiile cele mai mari pentru hoţi. Aceştia consideră că au şanse mai mari să găsească ceva de valoare şi pot fugi mai uşor, datorită spaţiului deschis din jurul casei.

„Îi sfătuim pe propietari să se asigure de două ori dacă locuinţa este încuiată, alarma activată, poate chiar să roage un vecin să verifice din când în când" a declarat Niculae Marinescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Pe tot parcursul nopţii, în Capitală vor fi peste 1.000 de poliţişti pe teren care vor asigura ordinea atât în pieţele în care se organizează concerte, cât şi pe traseul mijloacelor de transport.

Toţi cei care vor merge în pieţe sunt îndemnaţi să aibă grijă de bunurile personale şi să încerce, pe cât posibil, să nu ţină la vedere obiectele de valoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite