Hotel pentru sportivi, în Complexul Tei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Complexul Sportiv Studenţesc Tei vor începe în curând lucrările pentru construirea unui hotel modern pentru sportivi, dotat cu piscină, parcaje şi zone verzi.

Primăria Sectorului 2 a emis autorizaţia necesară pentru construirea hotelului. Obiectivul propus se va realiza pe o parcelă cu o suprafaţă de 7.129 de metri pătraţi, situată în centrul incintei complexului, pe malul lacului Tei, pe strada Olteţului nr. 30.

Potrivit documentaţiilor urbanistice aprobate de edilul sectorului 2, noua construcţie cu regim hotelier se va realiza prin înălţarea cu încă două etaje a unui vechi imobil deja existent, astfel încât clădirea va avea în final format patru etaje. Tot în cadrul acestui proiect, se va mai realiza un nou corp de clădire cu aceeaşi destinaţie, cu două etaje.

Vechea structură urmează să fie consolidată, supraetajată şi extinsă cu structură metalică, iar pe terasele celor două clădiri se vor amenaja spaţii de loisir.

Pentru a crea cele mai bune condiţii de cazare şi agreement pentru sportiviti, vor fi amenajate şi o piscină, spaţii verzi şi parcaje.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite