Hoţ profesionist la 20 de ani: un tânăr a spart mai multe locuinţe din centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Secţia 1 l-au reţinut în arest pe B. V., în vârstă de 20 de ani, sub aspectul infracţiunii de furt calificat. Tânărul a fost prins după ce s-a aflat că obişnuia să fure bunuri din boxele blocurilor din Bucureşti, dar şi din locuinţele situate în centrul Capitalei.

Hoţul a fost reţinut ieri, 15 februarie 2012, şi este cercetat de către poliţiştii de la Secţia 1.

Acesta, însă, nu este la prima faptă ilegală, iar la dosar i s-au adăugat alte şase infracţionalităţi. Specialitatea lui erau blocurile din centrul Capitalei.

Tânărul forţa încuietorile sau lacătele uşilor, după care fura tot ce prindea  înăuntru.

Astfel, primul furt a avut loc pe 26 aprilie 2011, când cel în cauză a pătrus în camera administraţiei asociaţiei de proprietari dintr-un boc din strada Pitar Moş, din sectorul 1, după ce a spar şi a escaladat fereastra imobilului. .

A doua faptă ilegală a avut loc pe 3 iulie 2011. Atunci, infractorul a spart lacătele unor boxe dintr-un bloc situate pe strada Dem. I Dobrescu, de asemenea din sectorul 1, de unde a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte.

Pe 10 august 2011, hoţul a pătruns într-o altă boxă dintr-un bloc din Capitală, însă a plecat cu mâna goală.

Tânărul de 20 de ani prefera să „lucreze“ spre orele dimineţii. Cinci zile mai târziu, în jurul orei 5.30 a intrat, acesta şi-a încercat norocul într-o locuinţă de pe strada Tache Ionescu, în care a intrat prin forţarea uşii secundare, însă nici aici nu a găsit nimic.

După două încercări „nereuşite“, tânărul a reuşit să sustragă un telefon mobil, pe 3 ianuarie 2012, dintr-o locuinţă situată pe aceaşti stradă.
Ultimul furt a avut loc pe 30 ianuarie 2012, când infractorul a intrat într-un bloc din Calea Victoriei, dar, din nou, a plecat cu mâna goală.

Cercetările sunt continuate, în acest moment, de poliţiştii Secţiei 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite