Bucureşti: Membrii unei reţele care distribuia heroină au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

14 persoane, membrii clanurilor Pisoi, Jan şi Jupâneasa, care alimentau narcomanii din sectoarele 1 şi 2 cu heroină, au fost reţinute, marţi, de ofiţerii de la Crimă Organizată, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, marţi dimineaţă au fost percheziţionate locuinţele a celor vizaţi, iar rezultatul a conturat cu exactitate activitatea celor 14 persoane.

În urma percheziţiilor şi a activităţilor specifice efectuate, au fost descoperite şi ridicate pentru cercetări aproximativ 10 grame de heroină, 13 comprimate de metadonă, suma de 2.575 lei despre care se deţin date că provin din traficul de droguri, un telefon mobil şi o cartelă SIM, precum şi diferite materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor.

Cele 14 persoane, precum şi alte patru care sunt cercetate în stare de libertate, au fost supravegheate timp de cinci luni de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, după cum anunţă NewsIn.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite