Bucureştiul pe harta şantierelor din ţară: Vaslui sau Botoşani, peste Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Bucureşti s-au acordat în prima parte a anului doar 143 de autorizaţii de construcţie. Până şi oraşe mai mici, precum Vaslui sau Botoşani, devansează Capitala în privinţa proiectelor de construcţii.

În Bucureşti se construiesc tot mai puţine clădiri rezidenţiale în ultimii ani, în 2011 numărul acestora a fost cu 1.000 mai mic decât în 2010, potrivit analizei Institutului Naţional de Statistică, remise economica.net.

Pe primul loc pe harta şantierelor de locuinţe se află, anul acesta, judeţul Suceava, cu 423 de autorizaţii de construcţie emise. Şi aici se construieşte mult mai puţin, în perioada similară a anului trecut fiind acordate 739 de autorizaţii.

În Bucureşti, s-au anunţat doar 143 de şantiere în prima parte a anului. Aproape la fel de mult se construieşte în Vaslui, unde sunt 146 de şantiere, în Botoşani, unde se construiesc 144 clădiri rezidenţiale sau în Vrancea, unde s-au înregistrat 139.

Cel mai puţin se construieşte, la nivelul întregii ţări, în Tulcea. Aici s-au acordat doar 34 de autorizaţii de contrucţie, fiind unul din cele 13 judeţe unde s-au înregistrat mai puţin de 100 de asemenea autorizaţii.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite