Pac-pac, l-au ciuruit de bani: Gigi Becali este obligat să plătească statului 300.000 de euro pentru gloanţele de la Drăgăşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera trebuie să dea aceşti bani pentru că nu ar fi realizat investiţiile asumate prin contractul de privatizare la Uzina de Cartuşe şi Gloanţe de la Drăgăşani.

Curtea Supremă este cea care a decis ca patronul Stelei să plătească statului 307.000 de euro, pentru că nu a respectat condiţiile de privatizare a Uzinei de Cartuşe şi Gloanţe.

Mai exact, Gigi Becali era obligat prin contract să realizeze investiţii de 3 milioane de euro aici, însă acestea nu s-au mai realizat.

Patronul Stelei a spus că, la momentul cumpărării, unitatea avea datorii la stat de 2,6 milioane euro, sumă pe care a plătit-o, însă nu a mai investit. Becali a cumpărat fabrica în 2004 şi, la doi ani după privatizare, statul a cerut anularea contractului, susţine rtv.net.

Europarlamentarul a declarat că este mulţumit de decizie, dar va continua procesul cu statul pentru a-şi primi înapoi banii plătiţi la buget.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite