Primăria Sectorului 6 va interveni în zona şcolilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Cristian Poteraş a cerut Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 să pătrundă pe toate arterele unde se află unităţile de învăţământ  pentru a înlătura zăpada depusă şi pentru a curăţa căile de acces către unităţile de învăţământ.

Poteraş a convocat, astăzi, o şedinţă de urgenţă, la sediul Primăriei Sectorului 6, tema abordată fiind intervenţia în zona unităţilor de învăţământ din sector pentru a putea degaja căile de acces pline de zăpadă către şcoli.

La şedinţă au participat directorii Administraţiei Şcolilor Sector 6, Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, împreună cu toţi directorii unităţilor de învăţământ din Sectorul 6.

„Am fost pe aceeaşi lungime de undă cu Inspectoratul Şcolar atunci când am hotărât ca, în aceste două zile în care copii au liber, să intensificăm munca în zonele unde sunt şcolile pentru a curăţa căile de acces spre unităţile de învăţământ cât mai repede”, a  declarat primarul Sectorului 6.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis azi să suspende cursurile în unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite