Târgul de carte Gaudeamus, între 23 şi 27 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia a XVIII-a a târgului internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură are loc între 23 şi 27 noiembrie la Pavilionul Central Romexpo. Ţara invitată la această ediţie este Italia.

Târgul oferă publicului, într-un spaţiu de 14.000 mp, ofertele a peste 400 de editori, distribuitori de carte, instituţii culturale şi de învăţământ din România şi din străinătate. Anual, pe parcursul Târgului, se înregistrează un nivel record al vânzărilor de carte, evenimentul având un puternic impact asupra pieţei de profil. La ultimele trei ediţii, numărul vizitatorilor a depăşit 100.000 de persoane şi au fost organizate peste 450 de evenimente culturale la fiecare ediţie. Târgul are un puternic ecou în presă, fiecare ediţie înregistrând peste 100 de jurnalişti acreditaţi.

Printre lansările de la Curtea Veche Publishing se numără cea dedicată volumului "Biletul de ieşire din criză" scris de consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, dar şi cea dedicată volumului "Epoca de aur a incertitudinii" de Adrian Cioroianu.
Dr. Mihaela Bilic va fi prezentă la Gaudeamus pentru a-şi prezenta ghidul complet de nutriţie pentru familie, "Sănătatea are gust". Totodată, o zi întreagă este dedicată discuţiilor despre interferenţele dintre literatură, ştiinţă şi religie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite