Invazia microbiştilor români: aproape 30.000 de suporteri din provincie se îndreaptă spre Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 27.000 de suporteri români sunt aşteptaţi să ajungă în următoarele ore în Bucureşti, cu destinaţia Arena Naţională, pentru a urmări finala Ligii Europa. Evenimentul sportiv începe la ora 21.45

Suporterii români şi străini, deopotrivă, sunt monitorizaţi fără discriminare din patru centre de comandă, amplasate la Arena Naţională, pe esplanada Palatului Parlamentului, la Aeroportul Otopeni, dar şi la Arcul de Triumf, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

Centrul de comandă de la Piaţa Constituţiei este o autospecială ISU, aflată la prima misiune de acest tip, dotată cu sisteme de supraveghere şi care asigură comunicaţiile. Comunicaţia se va face pe frecvenţe radio şi prin satelit.

"Centrul de comandă asigură legătura atât cu forţele din teren, cât şi cu superiorii, dar execută şi o monitorizare video", a declarat maiorul Virgil Bulea, de la ISU Iaşi.

Până la această oră, nu s-au înregistrat incidente în care să fie implicaţi suporteri români sau străini. Microbiştii se înreaptă spre Arena Naţională.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite