Michelangelo, Shreck și Harry Potter se întâlnesc la Muzeul de Geologie din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Figurinele din ceară în mărime naturală a unor personaje celebre precum Harry Potter, Shreck, Michelangelo sau Leonardo da Vinci se vor afla de joi, 5 ianuarie, la Muzeul Național de Geologie din București.

Muzeul de Geologie va găzdui, începând de joi, expoziția de figurine de ceară în mărime naturală din Sankt Petersburg, au informat reprezentanții instituției. Expoziția adăpostește 37 de personaje de ceară precum personalități din istoria lumii, actori, scriitori, pictori, vedete sau eroi din mitologia greacă.

Shakespeare, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gioconda, Afrodita, Omul lup, Zeus, Hercule și Minotaur sunt doar câteva dintre personajele celebre ale căror copii de ceară în mărime naturală se pot fi vizitate la muzeu.

Cei mici și nu numai îi vor putea admira la expoziție pe Shreck și Harry Potter, iar cei mai curioși vor putea vedea o replică de ceară a celul mai gras om din lume.

Cele 37 de personaje vor putea fi admirate în perioada 5 ianuarie – 8 februarie, de marți până duminică, de la 10.00 la 17.00. Între 19 și 23 ianuarie expoziția va fi închisă, din cauza pauzei de întreținere.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite