FOTOGALERIE Brazi de designer, scoşi la licitaţie pentru educaţia copiilor săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

28 de designeri români au creat câte un brăduţ pentru Festivalul organizat în fiecare an de Organizaţia "Salvaţi Copiii". Brăduţii vor fi licitaţi în cadrul unei gale speciale, organizate la Palatul Parlamentului pe 8 decembrie. La celelalte zece ediţii de până acum s-au adunat peste 2,2 milioane de euro.

"Învăţaţi, ca să fiţi deştepţi, da copii?", este mesajul lui Ionuţ, un ţânc în clasa întâi care a fost ajutat de Organizaţia "Salvaţi copiii" să meargă la şcoală. Acum îşi potriveşte ochelarii şi aproape că nu ştie încotro să privească. Globuri albe strălucitoare, căluţi din lemn sub brăduţi, valuri diafane, diamant în loc de steluţa din vârf, brăduţi plini de fantezie în cele mai puternice culori. Nu ştie să spună care e mai frumos, nici care i-ar plăcea să-l aibă în casă, dar e tare fericit să fie printre atâtea vedete pe care le-a văzut până acum doar la televizor.

image

Daţi click pe poze pentru fotogalerie!

Venera Arapu a făcut un brăduţ numai din globuri albe, o piramidă strălucitoare. Toţi copiii sunt încântaţi de creaţia Ritei Mureşan - un glob imens din care fulgi de polistiren zboară sub un curent de aer. Adevărate bijuterii care să exprime cât mai bine magia Crăciunului.

Wilhelmina Arz abia şi-a instalat brăduţul - un lampion imens în culorile toamnei, iar Stephan Pelger scoate dintr-o pungă neagră bijuteria sa. Un brăduţ din aur şi argint cu un mic diamant în vârf, creat de maeştri bijutieri e metafora bogăţiei Sărbătorilor. Au mai creat pentru copiii săraci şi Claudia Castrase, Alexandru Ciucu, Lena Criveanu, Mihaela Glăvan, Philippe Guilet, Cristian Samfira, Agnes Toma.

Pe 8 decembrie, în cadrul unei Gale organizate la Casa Poporului, cei care doresc să ia acasă un brăduţ pot licita. Preţurile ajung la mii de euro, iar toţi banii merg în proiectele educaţionale ale "Salvaţi Copiii".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite