Capitala europeană a Jazului se mută la Bucureşti, cu festivalul Europafest 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multora le place jazzul şi vor putea lua Capitala cu asalt în ritmul muzicii live de calitate, timp de două săptămâni, la evenimentele organizate în cadrul Europafest, începând cu 2 mai.

Până pe 19 mai, în Bucureşti  va răsuna muzica de jazz, blues şi pop, la evenimentele organizate în cadrul festivalului, la care vor participa peste 300 de muzicieni din 45 de ţări din toată lumea.

Competiţia Internaţională de Jazz de la Bucureşti urmează să aibă loc în a şasea zi a festivalului, iar Gala de final va urca pe scenă cei mai buni artişti, care vor celebra excelenţa muzicală alături de public.

Organizarea a fost interactivă şi s-a făcut împreună cu pasionaţii de jazz pe pagina de facebook a evenimentului. S-au putut vota aici fotografii oficiali, cât şi numele mascotei, finalistele fiind Crazy Fingers John, Big Like, Johnny Fest, Twitch şi Saxonete. Voluntari dornici să intre în culisele Europafest au fost, de asemenea, recrutaţi şi pregătiţi pentru participarea la evenimente.

Deschiderea este dedicată Zilei Europei, iar concertele vor continua în fiecare zi, în spaţii de concert tradiţionale sau neconvenţionale, după cum anunţă organizatorii, jimEvents. Biletele vor avea 50% reducere pentru studenţi la majojritatea spectacolelor, pentru unele din evenimente aceştia au chiar accesul gratuit.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite