Bocitoarele deţinutului Năstase, pe contul de facebook al fiului: "Plâng, plâng, mă doare sufletul!" sau "Patriarhul să facă ceva, să ardă tămâie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpatizanţii fostului premier lasă mesaje de încurajare pe contul ce facebook al lui Andrei Năstase, care are, acum, peste 4.000 de prieteni, faţă de câteva sute, acum o săptămână. Criticile lăsate pe „peretele” de pe platforma de socializare sunt puse la zid de fani.

Utilizatoarea Anna Gabrilini posta, în urmă cu aproximativ 15 ore, mesajul ei de încurajare: „Fi-ti mandrii ca sunteti copii lui,pentru ca este un erou tatal vostru,si idolul vostru..si ma bucur ca stimatul domn Vadim Tudor îi apăra numele,truda pt cat a muncit ca prim-ministru..frumos gestul lui..”. Revenea cu aceste opinii, după mesajul de încurajare iniţial: „Imi pare asa rau pentru tot ce se întampla,nu este corect..tatal tau este om ca noi..doar ca este diferit in situatia financiara si intelectuala...sunteti o familie minunata,unita,frmoasa,manierata,intelectala,si va respectam..trebuie sa fi tare,sa fi-ti tari..lumea i rea,invidioasa..suntem alaturi de voi”.

Tăria opiniilor exprimate s-a văzut, cu litere mari: „mi-a placut aseara de d-l Nastase cu surisul acela placut cu parca le-ar fi spus la toti:cine ride la urma ride mai bine!bafta Andrei!”, posta Giorgia Gutu.

Utilizatorul site-ului de socializare Megazuzy Mega posta şi el, în urmă cu aproximativ 16 ore: „Andrei, fii tare ptr tatal tau, mama ta si fratele tau care sigur sufera cumplit! S-a facut o mare nedreptate dar Dumnezeu nu doarme si roata se intoarce! Fii mandru de tatal tau!”. Replica dată de Florinache Sadu, „dumnezeu nu doarme? face planton asta seara, ca il duce pe nastase la rahova? :))”, a fost rapid admonestată de susţinători. Una dintre cele mai blânde replici a fost dată de Ciucu Carmen: „mai baiatule nu e momentul pt asemenea ironii”.

Florin Sadu a revenit cu mai multe posturi, care au primit replici acide. „Multa tarie - de caracter, pana la urma toate va fi bine. o urare buna e oricand bine venita chiar daca emai tarziu , am aflato acum. La  multi ani - cu executare ! :))”.

Numeroasele puneri la punct primite de utilizator au acoperit toată gama de reacţii, de la exprimarea îndoielii faţă de inteligenţa lui, până la ameninţări. Ucin Ean a scris: „Proasta natie prost copil sa te fereasca dumnezeu sa ajungi la puscarie k ai sa dormi la etaj cu funduletul la perete”. Nelu Boldea este un alt exemplu, ales la întâmplare din seria replicilor stârnite: „Ai creier de aluna, esti mai prost ca noaptea cred ca basismul te-a tampit iremediabil”, scria el.

"Domnule Prim-ministru..."

„Plang ,plang ,plang,plang,plang,plang,ma doare sufletul......javre marsave si nenorocite.......o sa va vina si voua randul foarte curand...”, a scris Neacsu Doina-Ileana, tot cu litere mari.

Ucin Ean a lăsat şi el mai multe mesaje, printre care: ‎,,Ce nu te omoara te face m-ai puternic,, doamne ajuta sa treaca cu bine peste toate greutatile ce l-au lovit pe domnul adrian nastase.putere pentru intreaga familie”.

Mihai Liliana a lăsat şi ea un mesaj de încurajare, adresat tatălui lui Andrei Năstase: „Domnule Prim-ministru, Acum, mai mult ca oricand, nu aveti dreptul sa muriti ! Poporul roman trebuie sa stie adevarul. Trebuie sa stie, punct cu punct, atat nedreptatile care v-au fost facute cat si istoria ADEVARATA a guvernarii dvs. Daca ati gresit undeva – trebuie sa recunoasteti. Daca ati fost nevoit sa faceti compromisuri – si sant convinsa ca da – trebuie sa le dezvaluiti. Nu acum. Nu asta...”

Florinache  Sadu a „bocit” pe facebook, de-a dreptul: „Doamnee.. unde esti tu doamne sa vezi ce nedreptati se intampla... aoleooo aoleooo hai sa ne ridicam fustele in cap de necaz. Patriarhul sa faca ceva, un acatist sau sa arda tamaie... Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac... pana la urma cat a ramas, 2 ani sau doar 8 luni?”.

Singurul mesaj vizibil pentru utilizatorii care nu îl au pe Andrei Năstase în lista de prieteni, semnat de acesta, este horoscopul zilei, pentru zodia Vărsător.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite