UPDATE Un copil şi părinţii săi au fost răniţi în urma unei explozii în cartierul Vitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc azi după-amiază în sectorul 5 al Capitalei.

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs azi după-amiază într-un bloc din cartierul bucureştean Vitan din Capitală, potrivit rtv.net. Două ambulanţe au sosit la faţa locului, iar medicii au acordat primul ajutor persoanelor rănite.

Explozia a fost urmată de un incendiu, care a fost stins de pompieri. Două apartamente au fost grav avariate de explozie. Deocamdată nu se ştie care a fost cauza producerii deflagraţiei.

Din fericire, structurta blocului nu a fost afectată.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, în urma deflagraţiei au fost răniţi un copil de trei ani şi părinţii acestuia.

Adulţii au fost duşi la Spitalul de Arşi, în timp ce copilul a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Conform sursei citate, starea celor trei nu este foarte gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la etajul al şaptelea al unui bloc de pe strada Vigoniei, explozia fiind urmată de un incendiu.

Reprezentantul ISU a spus că în starea cea mai gravă se află bărbatul, care are arsuri de gradele I şi II, în timp ce femeia are arduri de gradul I, ambii fiiind tranasportaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi.

Conform sursei citate, copilul are arsuri superficiale pe braţe şi a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Potrivit reprezentantului ISU, copilul rănit are 13 ani. Anterior, Opriţa afirmase că minorul are 3 ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a spus că nu au fost stabilite cauzele exploziei, dar există suspeiciuni că aceasta ar fi fost provocată de o butelie fisurată găsită în apartament.

Explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze, potrivit rtv.net. Se pare că familia avea un aragaz portabil împreună cu o butelie pe balcon. Butelia era însă fisurată iar explozia s-a produs în momentul în care în bucătărie s-a aprins un chibrit.

Bărbatul are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi femeia pe 40%. Copilul se află într-o stare ceva mai bună, având arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, el aflându-se în baie în momentul producerii exploziei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite