European Education Fair, la cea de-a treia ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi studenţii interesaţi de studiile în străinătate sunt aşteptaţi la cea de-a treia ediţie a Târgului de Educaţie Europeană (European Education Fair) care va avea loc între 25 şi 26 februarie.

La manifestare vor lua parte reprezentanţii unor reputate instituţii de învăţământ superior din Marea Britanie, Elveţia, Olanda, Danemarca, Italia şi Suedia, care vor oferi informaţii despre oferta de studii.

În paralel cu târgul vor avea loc o serie de prezentări şi ateliere interactive care vor trata teme de interes din problematica studiilor în străinătate. Participarea la targ şi la evenimentele asociate este gratuită, fiind condiţionată doar de înscrierea prealabilă pe site-ul evenimentului (www.eef.ro). Accesul se va face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma înregistrării.

Târgul va fi precedat de alte două evenimente educaţionale. Este vorba despre Danish Day și Holland Day. Reprezentanţii universităţilor care vor participa la Danish Day vor prezenta detaliat programele de studiu oferite, punctând beneficiile şi oportunităţile pe care le presupune experienţa universitară în Danemarca. Pentru a facilita procedura de admitere, evenimentul aduce în prim-plan un concept unic – Smart Admission System - ce oferă tinerilor deja decişi posibilitatea de a se înscrie pe loc, urmând ca în aceeaşi zi să susţină testul de limba engleză şi interviul cu reprezentaţii universităţii. Universitătile care vor participa la “Danish Day” (Aalborg University, Aarhus Faculty of Arts, Dania Academy, UCN, VIA University College, Zealand Institute of Business and Technology) oferă o varietate largă de programe de licenţă şi master atât în domeniile de inginerie, tehnologie şi business, cât şi în disciplinele socioumane. Participarea este gratuita, conditionata de înscrierea în prelabil pe site-ul evenimentului www.danish-day.com.

La Holland Day, care se va desfăşura în parteneriat cu Ambasada Ţărilor de Jos în Romania, 12 universităţi de top din Olanda îşi vor prezenta oferta educaţională în faţa unui număr de 50 de potenţiali aplicanţi selectaţi în prealabil în urma înscrierilor pe site. De asemenea, vor fi invitaţi tineri români studenţi în Olanda sau absolvenţi, pentru a împărtăşi din experienţa lor olandeză. Programele de licenţă şi masterat cuprinse în oferta universităţilor participante acoperă o varietate largă de domenii: business, management hotelier, inginerie, psihologie sau ştiinţe socio-umane şi pot fi consultate pe site-ul evenimentului: www.holland-day.com.
Târgul este organizat de International Education Center România şi va avea loc la Hotelul Hilton.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite