Mai multe zone din sectorul 6 ar putea rămâne fără electricitate din cauza hoţilor. VEZI care sunt străzile vizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri dimineaţă mai multe persoane au pătruns într-un punct de alimentare ce deserveşte câteva zone din Capitală, de unde au furat componente importante, potrivit unui comunicat emis de Enel.

În cursul dimineţii de vineri, echipele Enel au observat că persoane neidentificate au furat mai multe componente importante ale unui punct de alimentare care deserveşte câteva zone din Capitală, se arată într-un comunicat de vineri al Enel.

Compania avertizează că, în aceste condiţii, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică va scădea şi este posibilă apariţia unor avarii a căror timp de remediere va fi mai mare.

Zonele care pot fi afectate includ Bulevardul Regiei, Splaiul Independentei (partea stângă şi partea dreaptă între podul Regie şi Virtuţii), strada Econom Cezarescu cu strazile adiacente, bulevardul Vasile Milea (între pod Regie şi bulevardul Iuliu Maniu).
Echipele de intervenţie ale Enel vor lucra în următoarele trei zile pentru a înlocui toate componentele afectate, timp în care se va păstra starea de alertă pentru aceste zone.

Enel a semnalat Poliţiei acest caz, pentru demararea unei  anchete.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite