Trupul neînsufleţit al actorului Emil Hossu a stat timp de două ore în incinta Teatrului Nottara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Hossu (69 de ani), actorul care a decedat în jurul orei 19.15 după ce a făcut stop cardio-respirator, a fost scos abea în jurul orei 21.00 din Teatru Nottara, pentru a fi dus la IML.

Actorul a decedat pe scena Teatrului Nottara la repetiţiile de dinaintea spectacolului "Nu vorbi cu actorii", în care acesta urma să joace în acestă seară, alături de soţia sa, Catrinel Dumitrescu.

Emil Hossu a murit la Teatrul Nottara! Vezi filmele de succes în care a jucat actorul!

Emil Hossu a murit în jurul orei 19.15, însă medicii de la Institutul de Medicină Legală l-au scos din incinta teatrului abea în jurul orei 21.00. Acesta a fost scos prin spatele Teatrului Nottara. Prietenii şi familia, prezenţi la faţa locului, au mers lângă el până când acesta a fost urcat în maşina medicilor de la IML.


image

CLICK pe imagini pentru fotogalerie!

La scurt timp după moartea sa, angajaţii teatrului au lipit pe geamul uşii din faţă, un afiş cu poza actorului, sub care era afişat data naşterii şi a decesului şi mesajul "Există un timp al bilanţurilor, există un timp al nostalgiilor, există un timp al amintirilor. Există un timp când începe să ne placă întoarcerea în trecut, la începuturi, la început...".

Actorii, alături de actriţa Catrinel Dumitrescu, de la Brăila, soţia lui Emil Hossu. Vezi aici mesajele oamenilor de teatru de la "Filotti"!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite