Promisiunile unui rom care vrea să ajungă primar: "plantez pepeni pe maidanele din Ferentari şi-mi iau BMW"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un candidat la primăria sectorului 5 face promisiuni originale. Susţine că, dacă va ajunge primar, va planta pomi fructiferi în staţiile de tramvai şi pepeni pe maidanele din Ferentari, ca să aibă romii ce mânca.

Edu Adrian susţine că nu este interesat de reabilitarea termică a blocurilor ori a infrastructurii, şi zice că foamea este principala problemă a oamenilor.

"Foamea este principala problemă a oamenilor, şi a ţiganilor care locuiesc în Sectorul 5. Să ţineţi minte: Ceauşescu a păţit ce a păţit fiindcă românilor le era foame. Eu am nişte proiecte cât se poate de originale. Dacă voi câştiga funcţia de primar, promit să plantez lângă fiecare staţie de tramvai pomi fructiferi – pruni, meri, peri – pentru ca cetăţenii să aibă ce mânca. Pe maidanele din Ferentari se pot planta pepeni. Cât despre mine, dacă o să câştig primăria, o să-mi cumpăr un BMW. Doamne ajută!”, a declarat acesta pentru site-ul inpolitics.ro.

Edu Adrian a sprijinit-o, în trecut, chiar pe Elena Băsescu, la alegerile europarlamentare. Acum candidează la primăria Sectorului 5 din partea Partidului România Europeană.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bucureşti despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite