Dracula Revolution Tour, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 4 dă startul evenimentelor organizate în aer liber în Parcul Lumea Copiilor. Astfel, în perioada 30 martie – 1 aprilie, parcul va găzdui între orele 14.00 şi 22.00 Festivalul Dracula Revolution Tour.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, nume importante din muzica românească precum Iris, Cargo, Direcţia 5 şi Barock îi vor încânta pe toţi cei prezenţi cu cele mai frumoase melodii.

De asemenea, cei prezenţi la eveniment vor avea posibilitatea de a se aproviziona cu produse tradiţionale româneşti, precum cozonac proaspăt cu nucă şi stafide, pălincă, cârnaţi, tobă, miere, zacuscă, gemuri, produse lactate, pâine de casă, dulciuri şi multe alte produse bio, dar şi cu preparate cu specific austriac şi unguresc cum ar fi colaci şi plăcinte.
 
Cei mici se vor putea bucura şi de întâlnirea cu personajele lor favorite de desen animat, ce va avea loc într-o zonă a parcului intitulată Parcul Distracţiilor. Zâne, prinţi şi prinţese, leagăne, tobogane, zone special amenaje pentru fotbal, fitness şi alergare, pistă pentru maşini, toate acestea pentru a oferi prichindeilor momente vesele.

În timp ce domnii se vor „delecta” savurând o bere, doamnele vor putea degusta din delicatesele preparate chiar în faţa lor de gospodinele venite din toată ţara. De asemenea, vor avea şansa de a participa la numeroase concursuri de gătit, la final, cele mai pricepute primind multe daruri dulci.

Deschiderea oficială a manifestărilor prilejuite de Dracula Revolution Tour va avea loc vineri, cu începere de la orele 17.00, trupa IRIS urmând să susţină un recital cu începere de la orele 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite