Doi oameni au murit de frig în propria locuință transformată într-un iglu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat și fiica lui au fost găsiți decedați din cauza frigului din propria casă, acum mai puțin de o oră. Oamenii nu și-au mai permis să își încălzească imobilul din zona Dămăroaia din Capitală și au plătit cu viața.

Bărbatul în vârstă de peste 80 de ani locuia cu fiica acestuia de aproximativ 40 de ani într-o casă la curte în zona Dămăroaia din Capitală.

Cei doi oameni nu și-au mai încălzit imobilul, iar încăperea s-a răcit atât de mult încât temperaturile au ajuns să semene cu cele dintr-un iglu. Bucureștenii nu au mai făcut față frigului și au cedat fizic, pierzându-și viața, a explicat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei. 

Un vecin a sunat la 112, după ce i s-a părut suspectă liniștea ce se așternuse asupra casei. Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp și i-a găsit pe cei doi fără suflare. Medicii au spus că, cel mai probabil, amândoi au murit din cauza figului, deoarece în casă era un ger comparabil cu cel de afară. 

Vecinii au spus că cei doi își duceau traiul zilnic de pe o zi pe alta cu 800 de lei pe lună. Aceștia se încălzeau la soba, însă, în ultimul timp nu au mai putut să își cumpere nici măcar lemne. Medicii de la SMURD au declarat că atât tatăl, cât și fiica acestuia erau morți de câteva zile.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite