Irina rămâne în custodia lui Irinel Columbeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irinel Columbreanu şi Monica s-au întâlnitastăzi la primul termen de judecată în procesul de divorţ. Iniţiativa de a termina căsnicia de cinci ani îi aparţine Monicăi care a depus actele de divorţ în 21 februarie. Astăzi se va decide şi cine o va putea lua acasă pe Irina.

UPDATE 15:30  Irina rămâne la Irinel până la 4 aprilie când va avea loc un nou termen de divorţ. Omul de afaceri a fost destul de agresiv în discursul de la Tribunal, principalul motiv pentru care a refuzat să i-o dea pe micuţă Monicăi, fiind că aceasta ar fi trăit sub acelaşi acoperiş cu Ramona Gabor, pe care o consideră o femeie cu moravuri uşoare.

UPDATE 13:30 Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care au cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa, conform Realitatea TV.

UPDATE 13:00 Milionarul a declarat, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde urma să se dezbată recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Irina i-a fost încredinţată temporar tatălui, că nu suportă ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu o persoană "cu moravuri uşoare", făcând referire la Ramona Gabor, cumnata sa, în casa căreia locuieşte, în prezent, Monica.

Unul dintre cele mai controversate cupluri de pe scena mondenă românească îşi va continua astăzi povestea la judecătoria Buftea. Aici, Monica şi Irinel Columbeanu se vor întâlni la primul termen în cazul procesului lor de divorţ.  Cei doi se lupta acum pentru cstodia Irinei, fiica lor. În tot scandalul iscat, Irinel Columbeanu este decis să facă tot posibilul pentru ca Monica să fie decăzută din drepturile parentale şi o acuză pe aceasta că şi-a bătut fetiţa. Singura ocazie cu care fotomodelul s-a putut întâlni cu Irina a fost în compania psihologilor care au vrut să analizeze dacă acuzaţiile aduse de Irinel la adresa Monicăi sunt adevărate. Judecătorii vor hotărî azi dacă micuţa va rămâne la Irinel sau dacă Monica o va putea lua acasă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite