Unde te poţi distra cu bani puţini în Capitală. Vezi unde bei bere și unde te dai pe patine la preț redus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baruri cu bere ieftină, acces gratuit la patinoar sau bilete la film la preţul unei merdenele sunt doar câteva dintre ofertele Capitalei pentru cei care au bugete reduse. Amatorii de distracţii nu trebuie să-şi facă griji din pricina bugetului. Capitala are oferte pentru toate buzunarele. Unde pot fi găsite cele mai avantajoase oferte?

Centrul Vechi este punctul fierbinte în materie de timp liber și adăpostește sute de localuri care mai de care mai luxoase. Printre cafenelele și cluburile cu pretenții găseşti şi câteva baruri unde prețurile sunt mai mult decât accesibile, iar atmosfera este prietenoasă, adresându-se în special tinerilor, dar nu numai. Bucureștenii care doresc să petreacă o seară în oraș cu prietenii pot alege unul dintre barurile low-cost.

Berării cu prețuri studențești

Berăria Oktoberfest, situată pe strada Șelari, nr. 9-11, poate fi un loc ideal pentru depănat amintiri la o bere rece, iar cei pasionați de sport pot viziona aici meciurile echipelor preferate. La Oktoberfest, berea vine într-o multitudine de forme, iar prețurile sunt printre cele mai mici din centrul vechi.

Clienții pot comanda bere la draft la 4,5 lei, bere la halbă de un litru care costă zece lei sau un metru de bere care conține opt halbe și are prețul de 32 de lei. Dozatorul cu sistem de răcire cu 2,5 litri de bere poate ajunge pe masa petrecăreților pentru 35 de lei.

Cei care vor să chefuiască întreaga noapte le pot cere chelnerilor o găleată plină cu zece litri de băutură blondă, primind și un polonic cu care își pot umple paharele, pentru suma de 89 de lei. 

Cei care doresc să se încălzească cu o băutură fierbinte pot alege barul Harley care se află pe strada Lipscani, nr. 82 A, la numai 30 de metri de Pasajul Latin. Localul este cunoscut pentru vinul fiert cu scorțișoară, cel mai ieftin din Centrul Istoric.

Aici vinul aburind costă patru lei și vine într-o ulcică tradițională, în antiteză cu muzica rock ce răsună din boxele localului. De asemenea, și celelalte băuturi au prețuri studențești. Spre exemplu, cea mai ieftină bere la sticlă costă cinci lei, iar cea mai scumpă nu depășeste opt lei.

Cluburi „de cinci lei“

Pentru cei mai petrecăreți dintre bucureșteni există numeroase cluburi unde aceștia pot chefui o noapte întreagă la un buget minim. În Revenge, situat pe strada Șelari, nr. 9-11, din Centrul Istoric, pofta de dans a chefliilor este întreținută de băuturile la prețuri mici. Atât sucurile răcoritoare, cât și cocktail-urile aromate costă numai cinci lei, iar intrarea este liberă.

Prețuri studențești, dar și o atmosferă plină de energie, se mai găsesc și în alte cluburi din Capitală, cum ar fi Kulturhaus, de pe strada Sf. Vineri, Club A din centrul vechi și alte discoteci pentru tinerii cu buget redus.

Filme la preţuri convenabile

Cei care preferă să vizioneze un film la cinema, însă nu au suficienți bani pentru a merge la multiplexurile de ultimă generație din malluri, pot alege varianta mai ieftină, dar și mai prietenoasă, aceea a cinematografelor de bulevard.

În Capitală, există nouă astfel de săli, accesibile pentru orice buzunar. Spre exemplu, la cinematograful Europa, situat pe Calea Moșilor, prețul unui bilet este de doar cinci lei, iar în fiecare miercuri, prin programul Orange Film, vizionarea unui film costă cât o merdenea, adică 2,5 lei.

Cinematograful a fost modernizat acum doi ani, cu ecran și sistem de sunet îmbunătățite, încălzire și aer condiționat la standarde europene. Sala de 302 locuri a fost , de asemenea, renovată.

Același lucru s-a întâmplat cu toate cinematografele de bulevard ale Bucureștiului, care concurează acum cu performanța multiplexurilor.  Cu toate acestea, prețurile au rămas convenabile. Costul unui bilet la film variază între 5 și 15 lei, la cinematografe precum Patria, Scala, Corso, Studio sau Gloria.

Gratuit la patinoar

Cei care doresc să își petreacă timpul distrându-se în aer liber, pot alege unul dintre pationarele din Capitală. Bucureștenii amatori de patinaj trebuie doar să consulte programul și să aleagă intervalul orar în care prețul intrării pe terenul de gheață este redus sau chiar gratuit.

De exemplu, accesul pe ringul de gheață din parcul Cișmigiu este liber de luni până vineri, între orele 10.00 și 12.00, iar închirierea patinelor costă zece lei. Totodată, pasionații de sporturi pe patine pot opta pentru patinoarul din Parcul Tineretului, unde accesul costă numai cinci lei până la ora 15.00, în fiecare zi. După această oră, tariful se dublează, însă închirierea ghetelor pentru patinaj are același preț indiferent de oră, mai exact zece lei.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite