Parcul Dinamo, în renovare totală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Construit în urmă cu şase decenii, Parcul Dinamo este momentan departe de cerinţele unui complex sportiv modern al mileniului III. Există însă speranţe de mai bine şi în următorii ani bucureştenii s-ar putea bucura de o incintă în care facă sport cu zâmbetul pe buze.

Primele proiecte sunt deja în curs de finalizare. În câteva zile, se va da din nou drumul la bazinul de polo, care a suferit numeroase modernizări în ultimele luni. Lângă el, se construieşte un bazin olimpic acoperit de 9 milioane de euro. La data finalizării lui în 2013, acesta va fi cel mai modern bazin din România şi va putea găzdui competiţii internaţionale de înot şi polo.

image

Click pe imagini pentru galerie foto!

Proiectul prevede construirea unei clădiri cu trei nivele şi subsol, în care se vor afla bazinul olimpic, cu o lungime de 50 de metri, o lăţime de 25 de metri şi o adâncime maximă de 2 metri, şi un bazin de antrenament, de 25 x 12,5 metri şi cu adâncimi între 1,2 şi 1,6 metri. Până la finalul anului, CS Dinamo va inaugura şi sala polivalentă de 2.500 de locuri, astfel că echipele de handbal, volei şi baschet ale clubului nu vor mai trebui să se plimbe prin alte arene din capitală. Totodată, sala de lupte şi gimnastică a reintrat în renovare totală din cauza stării deplorabile în care se afla.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite