Primăria Sectorului 2 ridică maşinile pentru deszăpezire şi le pune la loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea Primăriei Sectorului 2 de ridicare a autovehiculelor bucureştenilor care sunt blocate sub mormanele de zăpadă va continuă şi în această noapte, pentru curăţarea carosabilului.

Astfel, începând cu ora 23.00 vor fi ridicate gratuit autovehiculele şi va fi curăţată zăpada de pe carosabil pe două mari artere de circulaţie din sectorul 2.

Este vorba despre Şoseaua Mihai Bravu, de la Piaţa Iancului până la Piaţa Obor, şi Şoseaua Ştefan cel Mare, de la Piaţa Obor la Spitalul de Urgenţă, pe ambele sensuri de mers. Vor fi folosite trei maşini de ridicat, patru maşini de încărcat şi colectat, şase maşini de transport şi 15 muncitori.

De asemenea, va mai fi curăţată zăpada de pe Şoseaua Pantelimon, de la capătul tramvaiului 14 (zona Cora) către centrul Capitalei folosind trei maşini de ridicat, patru maşini de încărcat şi colectat, şase maşini de transport şi 15 muncitori.

Autovehiculele vor fi menţinute pe platforme de ridicare până la îndepărtarea zăpezii, după care vor fi parcate exact pe aceleaşi locuri, astfel încât bucureştenii să le găsească mâine dimineaţă.

Primăria Sectorului 2 a acţionat în ultimele zile pentru a curăţa zăpada de la rigolă pe Şoseaua Colentina, Şoseaua Mihai Bravu de la Piaţa Eudoxiu Hurmuzachi până la Şoseaua Iancului, în dreptul spitalelor Sf. Pantelimon, Colentina, Complexul Bucur Obor, Piata Rosetti, Calea Mosilor şi Carol I.

Operatiunea se desfăşoară non-stop şi va continua în perioada următoare şi pe alte artere de circulaţie, iar administraţia publică a sectorului 2 apreciază că aceasta serveşte atât interesului general, public, cât şi interesului personal direct al multor contribuabili din această zonă administrativă, proprietari de autoturisme.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite