Cursuri suspendate în toate şcolile din Bucureşti, azi şi mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis să suspende cursurile azi şi mâine în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală.

"În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se spune într-un comunicat remis azi presei de instituţie.

Marian Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB, a precizat pentru "Adevărul" că grădiniţele vor fi închise numai după ce părinţii îşi vor lua copiii. "Copiii care sunt la grădiniţă vor rămâne acolo până vor veni părinţii să îi ia, nu îi dă nimeni afară", a spus Banu.

UPDATE19.00:

Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov a decis suspendarea cursurilor în toate cele 203 unităţi de învăţământ din judeţ, astăzi, precum şi mâine.
Liniva telefonică verde 0800 816 221 va putea fi utilizată şi pentru obţinerea informaţiilor legate de situaţia cursurilor din unităţile de învăţământ din judeţul Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite