Zone întregi din Bucureşti fără curent electric!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lista sesizărilor primate de Enel se află străzi din Centru, dar şi din cartiere. În Ilfov, nu mai puţin de nouă localităţi sunt fără energie electric, iar în Giurgiu 74 de localităţi îngheaţă de frig în case aşteptând echipele de intervenţie ale Enel.

Ninsorile urmate de ploile îngheţate care au căzut asupra Capitalei fac prăpăd în rândul bucureştenilor sute de oameni nu mai au electricitate după ce posturile de transformare s-au stricat sau s-au rupt cablurile de pe stâlpi. În Bucureşti, problemele cele mai mari se înregistrează în zonele Berzei, Gării de Nord, Ştefan Furtună, Bucureştii Noi, str. Cernei, Piaţa Domenii, în Centru, pe străzile Şelari, Smârdan, Franceză, în zona Jandarmeriei din Băneasa mai multe străzi.

Şi în zonele Tei-Toboc, Aparatorii Patriei se înregistrează defecţiuni ale reţelei de energie electrică. Reprezentanţii Enel susţin că se lucrează la o parte dintre aceste defecţiuni şi se încearcă remedierea lor în această după amiază.

Încă 83 de localităţi din jurul Bucureştiului fără current electric

Conform Enel, sesizări legate de întreruperea curentului electric au venit din mai multe localităţi din jurul Capitalei. În judeţul Ilfov, de exemplu, sunt 93 de posturi de transformare nealimentate în acest moment. Nouă localităţi  sunt afectate parţial de întreruperea curentului electric: Dascalu, Petrachioaia, Vanatori, Lipia, Gruiu, Berceni, Balotesti, Pipera.
În judetul Giurgiu nu mai puţin de 51 de localităţi au rămas total fără current electric, iar alte 23 de sate şi commune sunt afectate parţial, după ce au 256 de puncte de transformare au rămas fără alimentare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite