Studenţii ies din nou să facă curăţenia de primăvară în Grădina Botanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii sunt aşteptaţi din nou să participe la curăţenia de primăvară în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti, în cadrul programului derulat de organizaţia “Team Work”.

Acţiunea se va desfăşura în acest an pe parcursul a patru zile. Este vorba despre 24-25 martie şi 31 martie – 1 aprilie. 

Pe 24 martie participanţii la acţiune vor grebla şi vor yăia lăstăriş în Grădina Copilului, iar pe 25 martie vor scoate pietre, vor nivela, săpa şi muta pământ în Grădina Bunicii. Pe 31 martie va fi greblată liziera „Cotroceni”, la intrare şi în zona lacului, iar pe 1 aprilie va fi greblată liziera „Brândză”.

Participarea se face pe bază de înscriere şi confirmare din partea organizatorilor, fiind un număr limitat de locuri în fiecare zi, în funcţie de activităţile care trebuie realizate. Cei care doresc să participle la mai multe zile de curățenie trebuie să se înscrie pentru fiecare în parte. Pentru că unele dintre activităţi presupun utilizarea unor unelte de grădinărit, pot participa doar persoane care au vârsta de cel puţin 14 ani.

Cei care doresc să participle la curăţenie trebuie să completeze un formular on-line până pe 22 martie pentru primul week-end şi între 26 şi 29 martie pentru cel de-al doilea week-end.

Participanţii sunt invitaţi să aducă cu ei şi hârtia pe care nu o mai folosesc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite